Στοχασμοί - Φάρος, Φιλόθεος, 1930- (Αρμός, 2016)
Για πολλούς ανθρώπους που τους ταλαιπωρούν προβλήματα, αμφιβολίες ή θλίψη, οι σκέψεις αυτού τού μικρού βιβλίου ίσως αποτελέσουν μία χείρα βοηθείας που απλώνεται να τους βοηθήσει στις δύσκολες ατραπούς του δρόμου της ζωής. Nα κατανικήσουν τις αντιξοότητες, να κατανοήσουν τα προβλήματα και να κοιτάξουν το μέλλον με γαλήνη και εμπιστοσύνη.