Όσα δεν πήρε ο άνεμος : η αυτοβιογραφία μιας θεατρίνας - Καλό, Καλή (Άγρα, 1998)
Το βιβλίο της Κάλης Κάλο «Όσα δεν πήρε ο άνεμος - Η αυτοβιογραφία μιας θεατρίνας» είναι μια συναρπαστική σειρά περιπετειών, εμπειριών και προσωπικών τραγωδιών που οδήγησαν τη μεγάλη θεατρίνα από τα βρεφικά της χρόνια στη σκηνή - τριών ετών πλάι στη Μαρίκα Κοτοπούλη, πέντε ετών στο «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται» με τον Λογοθετίδη, με ρόλο γραμμένο από τον Σπύρο Μελά ειδικά γι' αυτήν, έξι ετών στη «Μάντρα» του Αττίκ - κι αργότερα στα πρώτα βαριετέ, στα μπουλούκια, στις περιοδείες και στις μεγάλες επιθεωρήσεις μέχρι το θέατρο πρόζας και το Κ.Θ.Β.Ε. - περνώντας από το στρατόπεδο πολιτικών εξόριστων της Ικαρίας ως τη βασιλική αυλή της Αιγύπτου. (. . .)