Δομές δεδομένων, αλγόριθμοι και εφαρμογές στη C++ - Sahnii, Sartaj (Τζιόλα, 2004)
Το πρώτο μέρος του βιβλίου κάνει μια ανασκόπηση των βασικών εννοιών της C++ και επανεισάγει εκείνες τις δομές που είναι απαραίτητες για το βιβλίο. Το δεύτερο μέρος εισάγει θεμελιώδεις δομές δεδομένων. Κάθε δομή δεδομένων επεξηγείται με τη βοήθεια διαφόρων εφαρμογών που επιλέγονται από μια ποικιλία περιοχών. Το τρίτο μέρος εστιάζει σε μεθόδους σχεδίασης αλγορίθμων, συμπεριλαμβανομένης της άπληστης μεθόδου, της μεθόδου διαίρει και βασίλευε, της διακλάδωσης και περιορισμού. Και πάλι, κάθε μέθοδος περιγράφεται με αρκετές εφαρμογές.