Δεν θέλαμε να ξέρουμε : η γραμματέας του Γκέμπελς αποκαλύπτει - Pomsel, Brunhilde, 1911-2017 (Μεταίχμιο, 2017)
"Το Κακό υπάρχει. Ο Διάβολος υπάρχει. Θεός δεν υπάρχει, αλλά ο Διάβολος υπάρχει. Και δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει".