Γεγονότα που έγραψαν τη δική τους ιστορία - Γκρέκας, Βρανάς (Κορφή, 2002)
Διεθνούς φήμης επιστήμονες που μελετούν τα παράξενα φαινόμενα, που συμβαίνουν σε ορισμένα σημεία της Γης, δεν μπορούν ακόμα να μας δώσουν μια θετική εξήγηση στα ανεξήγητα. Οι επανδρωμένες πτήσεις στο Διάστημα μάς έχουν φέρει κοντά σε άλλους πλανήτες, που ήδη έχει αρχίσει η εξερεύνησή τους. Παράλληλα έχουν γίνει σοβαρές επαφές με εξωγήινα λογικά όντα. Τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, τα γνωστά U.F.O., που για αρκετές δεκαετίες προβλημάτιζαν τους ερευνητές, τώρα τους έκαναν να πιστέψουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν. Μόνο οι αδιόρθωτοι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι οι άγνωστοι αυτοί επισκέπτες μας δεν υπάρχουν. Οι αστρονόμοι και οι φυσικοί δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υπάρχουν είδη ανθρώπινης ζωής και σε άλλους πλανήτες. Αφού λοιπόν το γνωρίζουμε, γιατί και οι εξωγήινοι, που ξέρουν τη θέση μας και το ηλιακό μας σύστημα, να μην προσπαθούν και αυτοί να μας εξερευνήσουν;