Ο Πλαστήρας και η εποχή του - Αναστασάκος, Σέφης, 1941-2010 (Επικαιρότητα, 2007)
Η πλήρης ιστορική και πολιτική βιογραφία του Νικολάου Πλαστήρα αποτελείται από 3 τόμους και συνοδεύεται από 80 άγνωστα ντοκουμέντα και 200 σπάνιες φωτογραφίες.