Λονδίνο (Οδηγοί Aller-Retour Gallimard, 1999)
Σειρά ενημερωμένων ταξιδιωτικών οδηγών με Πληροφορίες και Συμβουλές, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Εξόδους, Επισκέψεις, Αποδράσεις, Καταστήματα, Χάρτες και σχεδιαγράμματα. Εύχρηστα, μικρόσχημα βιβλιαράκια με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για περιηγήσεις σε πόλεις της Ευρώπης.