Πλάτωνος διάλογοι : Φαίδων, Πρωταγόρας - Πλάτων, 427-347 π.Χ. (Οργανισμός Εκδόσεως Σχολικών Βιβλίων, 1959)
Σχολικό εγχειρίδιο Αρχαίων Ελληνικών του Γυμνασίου. Το βιβλίο παρουσιάζει δύο έργα του Πλάτωνα, Φαίδων και Πρωταγόρας. Το βιβλίο αρχίζει με μια εισαγωγή στην εποχή και το έργο του Πλάτωνα. Στη συνέχεια παρουσιάζει τα κείμενα από το πρωτότυπο και ολοκληρώνει με λεξιλογικές και ερμηνευτικές αναλύσεις