Ο γκολτζής Τίμο δεν το βάζει κάτω - Schubert, Ulli, 1958- (Ο Γκολτζής Τίμο, 2006)
Ο Τίμο και οι συμπαίκτες του προπονούνται όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρ' όλα αυτά χάνουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Τέτοια γκαντεμιά δεν τους έχει ξανατύχει ! Μήπως χρειάζονται ένα γούρι; Ή μήπως μια μασκότ; Ο Τίμο ψάχνει μετά μανίας αυτό που θα φέρει τύχη στην ομάδα του...