Στον αστερισμό του μίσους - Δαυίδ, Σαΐας Γ. (Φυλάτος, 2016)
Για τον διοικητή της Μοσάντ Χάιμ Εντελστάιν η ιστορία πάγωσε τριάντα έξι χρόνια πριν. Το αίμα των θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου είναι ακόμη ζεστό. Η ιστορία ξαναπαίρνει μπροστά τώρα που ο πλανήτης βράζει και η Μέση Ανατολή είναι η πυριτιδαποθήκη του. Το μυστικό πρόγραμμα εμπλουτισμού Ουρανίου του Ιράκ με την βοήθεια της Γαλλίας τον οδηγούν σε πρακτικές που ξυπνούν φριχτές αναμνήσεις.