Ταξιδιωτικός οδηγός για την αρχαία Ελλαδα: η Αθήνα και τα περίχωρα το έτος 415 π.Χ. - Chaline, Eric (Σαββάλας, 2009)
Φανταστείτε ένα ταξίδι στο χρόνο για να εξερευνήσετε τον αρχαίο κόσμο να δείτε τα θαύματα της αρχαιότητας όπως ήταν τότε να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν. Στα χνάρια ενός σύγχρονου ταξιδιωτικού οδηγού, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας εστιάζει στην ιστορική πόλη των Αθηνών και στα περίχωρά της το 415 π.Χ.! Παρέχει συμβουλές για τα πάντα: από το πού θα μείνετε και τι θα δείτε, μέχρι τα εδέσματα της ντόπιας κουζίνας και τα σουβενίρ που θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας.