Ήπειρος : αγροτουριστικές επιλογές : οδηγός καταλυμάτων - Καψή, Νέλλη (Αγροτουριστική, 2006)
(. . .) Αγροτουριστικές επιλογές: Επιλεγμένοι παραδοσιακοί ξενώνες, αναπαλαιωμένα αρχοντικά και αγροτουριστικά καταλύματα, ιστορικά κτίσματα. Μοναδικοί χώροι φιλοξενίας μέσα σε διατηρητέους οικισμούς, με μοναδική αρχιτεκτονική, εναρμονισμένοι με το φυσικό περιβάλλον. Δραστηριότητες στη φύση, προτάσεις και διαδρομές πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τοπικές γιορτές. Μοναδικές γεύσεις, φτιαγμένες με μεράκι, παραδοσιακές συνταγές και γνήσια τοπικά προϊόντα. Ένας διαφορετικός οδηγός για την Ήπειρο.