Ινδία - Nicholson, Louise, 1954- (National Geographic Traveler, 2003)
National Geographic Traveller: Η Ινδία φέρνει τη γη της κυριαρχίας σε κάθε εξερευνητή και ταξιδιώτη σε εξαιρετικές φωτογραφίες, προσιτές ξεναγήσεις, ελκυστικές πλαϊνές μπάρες και σημαντικές συμβουλές για εσωτερικούς. Οι έκτακτες περιηγήσεις και οι λίστες που δεν πρέπει να χάσετε, για παράδειγμα, μια βόλτα με το rickshaw στο Παλιό Δελχί ή μια διαδρομή μέσω της επαρχιακής Βομβάης, προσφέρουν μια άνετη εντύπωση της καθημερινής ζωής. Οι λιγότερο γνωστές πληροφορίες του έθνους αποκαλύπτονται επίσης, εκτός από εύχρηστα δεδομένα, καθώς φτάνουν σε έναν συγκεκριμένο προορισμό και μετακινούνται, πού να μείνουν και κοινωνικές και ψυχαγωγικές ανάγκες για να επωφεληθούν από την επίσκεψή σας.