Η σκιά του πεπρωμένου - Cannon, Alexander, 1896-1963 (Απόκρυφη γνώση, 1987)
Η ουγγρική ανακάλυψη μιας ακτίνας, που κάνει αντικείμενα και ανθρώπους αόρατα. Μια αφρικανική φυλή που ελέγχει τα στοιχεία της φύσης. Μηνύματα απ' τον κόσμο των φωτισμένων νεκρών για τους κρίσιμους καιρούς που ζούμε. Η παράξενη ιστορία μια οκτάχρονης Ινδής που ξαναβρίσκει το σπίτι και την οικογένεια της προηγούμενης ζωής της. Το μυστικό της πνευματικής θεραπείας. Η μυστηριώδης φιλοσοφική λίθος των αλχημιστών. Το αστρικό ταξίδι ενός καπετάνιου που έσωσε το ναυαγισμένο πλήρωμά του. Πώς η σκέψη γίνεται ενέργεια. Τα χαμένα μυστικά των Ατλάντων. Κατακτώντας τον Χρόνο, ζώντας στο Αιώνιο Τώρα. Αυτά είναι μερικά από τα εκπληκτικά θέματα που αναπτύσσονται σ΄ ετούτο το βιβλίο. Οι πνευματικές αλήθειες της πανάρχαιας εσωτερικής σοφίας θα σας οδηγήσουν στους μυστηριώδεις και γοητευτικούς κόσμους της απόκρυφης γνώσης.