Dinom Danom - Janovic, Tomas, 1937- (Literarne Informacne Centum, 2017)
To najlepšie z tvorby Tomáša Janovica pre deti nájdete v knihe Dínom-dánom, ktorú ilustroval Tomáš Klepoch a dizajnovo vybavil Palo Bálik. Retro básne a rozprávky hovoria o tom, že fantázia je priestor pre tvorivý dialóg a pre dieťa je stále najdôležitejšou istotou fungujúca, celistvá, milujúca rodina.