Στοιχεία θεωρίες υπολογισμού - Lewis , Harry R. (Επιστημονική βιβλιοθήκη, 2005)
[...]την σημαντικά τροποποιημένη αυτή έκδοση οι συγγραφείς έχουν βελτιώσει την παρουσίαση, κάνοντας το υλικό πιο προσιτό σ' ένα ευρύτερο ακροατήριο προπτυχιακών φοιτητών χωρίς ειδικές μαθηματικές γνώσεις και εμπειρία. Παράλληλα, το βιβλίο παραμένει μία μαθηματικά ακριβής εισαγωγή στην κλασική και σύγχρονη θεωρία του υπολογισμού και προσφέρει βαθιά γνώση σχετικά με τα θεμελιώδη παραδείγματα της επιστήμης των υπολογιστών. Στην έκδοση αυτή, όλα τα θέματα εξετάζονται από την μοντέρνα αλγοριθμική σκοπιά, έχουν προστεθεί ενότητες για συντακτική ανάλυση και ο συμβολισμός της μηχανής Turing εισάγεται λιγότερο αυστηρά. Μία εντελώς καινούργια και παιδαγωγικά ελκυστική συλλογή αναγωγών ΝΡ-πληρότητας παρουσιάζεται σε ξεχωριστό κεφάλαιο[...]