Χαρτογραφώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου = Mapping the footsteps of St. Paul - Σαββαΐδης, Πάρις Δ. (Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, 2009)
Η έκδοση αυτή προετοιμάστηκε για να συνοδεύσει την έκθεση Χαρτογραφώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ενημέρωσης, Πληροφόρησης και Πολιτισμού - Εθνικό Κέντρο Χαρτών και Χαρτογραφικής Κληρονομιάς – Εθνική Χαρτοθήκη (ΕΚΕΠΠ-ΕΚΕΧΧΑΚ) σε συνεργασία με την 9η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Δημοτική Πινακοθήκη. Η έκθεση εγκαινιάστηκε την 21η Οκτωβρίου 2009, στα πλαίσια των 44ων Δημητρίων. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Παράδεισος, στη Θεσσαλονίκη, από τις 21 Οκτωβρίουμέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2009, με τη συνεργασία της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων , της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Δημοτικής Πινακοθήκης.