Τα ανεπίκαιρα - Δέλτα, Ρω (Ωκεανίδα, 2015)
Μια συλλογή ποιημάτων και κειμένων στον παλμό των σύγχρονων προβληματισμών του μέσου πολίτη της βαλλόμενης χώρας μας∙ μια σκιαγράφηση της αγωνίας του κοινωνικού όντος στην πρώιμη φάση της ενηλικίωσής του.