Συστήματα επικοινωνιών με οπτικές ίνες - Agrawal, Govind P., 1951- (Τζιόλας, 2008)
Συστήματα Οπτικών Επικοινωνιών, Οπτικές ίνες, Οπτικοί Πομποί, Οπτικοί Δέκτες, Σχεδίαση και Αποδοτικότητα Συστήματος, Σύμφωνα Οπτικά Συστήματα, Πολυκάνακα Οπτικά Συστήματα, Οπτικοί Ενισχυτές, Αντιστάθμιση της Διασποράς, Συστήματα Επικοινωνίας Σολιτονίων κ.α.