Πούπα - Έκκερς, Μελίσσα 1981- (Πολιτιστικός Σύνδεσμος Πάνθεον, 2014)
Η Πούπα μια νεαρή και ξεχωριστή κάμπια πρόκειται να μεταμορφωθεί σε μία πεταλούδα, και ανυπομονεί να ανακαλύψει τι σημαίνει να πετάς και να απολαμβάνεις τον κόσμο από ψηλά. Η περιπετειώδης φύση της την παίρνει σε ένα ταξίδι που κάνει τη μετατροπή της ακόμα πιο συναρπαστική. Όταν βρίσκεται ξαφνικά σε ένα τσίρκο, η Πούπα ανακαλύπτει τη χαρά και τη σημασία του να ζεις τη ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της.