Grafitove dievca - Varackova, Miroslava, 1981- (Slovart, 2017)
Táňa kráča v ústrety bezútešnej budúcnosti - doštudovať s odretými ušami, nájsť si najpodradnejšiu prácu v meste a dúfať, že ju už nechytia policajti.