Τροτσκισμός ή Λενινισμός - Stalin, Joseph, 1879-1953 (Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-1955, 2009)
Λόγος στην Ολομέλεια της κομμουνιστικής φράξιας του Κεντρικού Συμβουλίου των Συνδικάτων της ΕΣΣΔ, 19 του Νοέμβρη 1924