Πώς κτίστηκαν - Brown, David Jolyon, 1946- (Εκδόσεις Σίρρις, 1991)
Το βιβλίο Πως χτίστηκαν ανιχνεύει την ιστορία και την ανάπτυξη των δομικών έργων από τις στοιχειώδεις επινοήσεις των πρώτων γεωργών ως τους επιβλητικούς ουρανοξύστες των σημερινών οικονομικών κέντρων. Τα άλματα στις οικοδομικές τεχνικές, που επέτρεψαν αυτή την περίοδο και εξασφαλίζουν ακόμη και πιο πολύπλοκες δομές για το μέλλον, εξηγούνται με λεπτομέρειες και παραστατικά σχέδια, όσο εξετάζονται τα σημαντικότερα σημεία της ιστορικής πορείας των κτιρίων...