Βιβλίον πρακτικών Αναγνωστηρίου Κοζάνης ([χ.ό.], 1915)
Κώδικας με πρακτικά συνεδριάσεων του Αναγνωστήριου Κοζάνης από 18/ 12/ 1915 έως και 9/ 6/ 1923. Περιέχει το πρακτικό ίδρυσης του Αναγνωστήριου Κοζάνης στις 18/ 12/ 1915 καθώς και κατάλογο με τίτλους βιβλίων που παραδόθηκαν στο Δήμο Κοζάνης μετά τη διάλυση του σωματείου του Αναγνωστήριου Κοζάνης