Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη : έκθεση έργων τέχνης - Παπανικολάου, Μιλτιάδης Μ., 1947-; Κιουτσούκη, Πέγκυ (Υπουργείο Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας-Θράκης, 2019)
Εκπληκτικές αγιογραφίες του Αγίου Δημητρίου, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, συνθέτουν την έκθεση “Σύγχρονες Όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη”, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει αύριο στο ΥΜΑΘ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν στο κοινό περισσότερα από 70 έργα τέχνης εμπνευσμένα από τον πολιούχο της πόλης της θεσσαλονίκης, Άγιο Δημήτριο, με στόχο την ανάδειξη του εικαστικού αποτυπώματος του Αγίου ως καλλιτεχνική έμπνευση, αλλά και της αποτύπωσης της εξέλιξης της ιστορίας στην εικαστική απόδοση του Αγίου Δημητρίου.