Ο κόσμος των δεινοσαύρων : ένας εικονογραφημένος οδηγός - Scmolke, Diane (Σαββάλας, 2006)
Κάντε ένα ταξίδι στον χρόνο και γνωρίστε τον εκπληκτικό κόσμο των δεινοσαύρων. Αυτός ο εικονογραφημένος άτλαντας περιέχει εντυπωσιακές πληροφορίες για τους δεινόσαυρους, τα πιο συναρπαστικά ζώα που έζησαν ποτέ. με τη βοήθεια των κατατοπιστικών χαρτών, γνωρίστε πώς ήταν οι ήπειροι πριν από αυτές, τον τρόπο ζωής τους και το περιβάλλον στο οποίο εξελίχθηκαν.