Η νεολαία και το έθνος μας : κοινωνιολογία και ψυχολογία της προβληματικότητος - Κιτσαράς, Ιωάννης Λ. (Μ. Παλαμάρη-Γ. Κοθρογιάννη, 1960)
Ομιλία λεχθείσα προς το κοινόν της Αλεξανδρουπόλεως την 5η Οκτωβρίου 1959, "Ημέρα του παιδιού", εις το κινηματοθέατρο "Ελληνίς", .ητις οργανωθεί υπό του Κέντρου Κοινωνικής Προνοίας