Radu Afrim the fabric of fragility - Rusiecki, Cristina (Entheos, 2016)
De ce este regizorul Radu Afrim atât de adulat sau de renegat (în funcție de zi) de colegii cu care lucrează? Ce îl face atât de controversat? Ce a adus nou regizorul în teatrul românesc? Ce l-a făcut atât de iubit de către publicul tânăr și de către criticii de vârsta lui? La genul acesta de întrebări va încerca să răspundă întâlnirea de luni, 23 octombrie, ora 16.00, de la ARCUB, Hanul Gabroveni, Sala Arcelor. O întâlnire informală prilejuită de lansarea, în cadrul Festivalului Național de Teatru, a volumului în limba engleză semnat de Cristina Rusiecki, Radu Afrim. The Fabric of Fragility, proiect al Asociației ENTHEOS, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. La eveniment va participa și „subiectul” cărții, regizorul Radu Afrim.