Ζωγραφική με ακρυλικά : βάσεις, τεχνικές, θέματα - Μεϊτάνη, Ιωάννα; Δεληβοριάς, Νίκος (Naumann & Gobel Verlagsgesellschaft, 1990)
Το βιβλίο "Ζωγραφική με ακρυλικά" είναι μια πρακτική μέθοδος, που σας μαθαίνει από την αρχή τις τεχνικές της ζωγραφικής με ακρυλικά. Σας εξοικειώνει με τα διάφορα υλικά και σας παρουσιάζει με ασκήσεις βήμα προς βήμα πως να φτιάχνετε καλλιτεχνικά έργα δουλεύοντας με τα χρώματα, τις μορφές και τα εφέ. Τα σαφή και παραστατικά παραδείγματα σας βοηθούν να διαμορφώσετε επιτυχημένες συνθέσεις. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι θα βρουν εδώ μια ποικιλία από ιδέες και πολύ βοηθητικές συμβουλές. [Από τον πρόλογο του βιβλίου]