Obrazkove basnicky - Jelinkova, Hanka, 1961- (Naje kniha, 2013)
Místo rýmů – obrázky Čteme si spolu. Já přečtu písmenka a ty obrázky. Reedice úspěšné knihy, na níž navazují naše oblíbené Obrázkové říkanky. Nyní v autorčině nakladatelství. Výtvarnice je autorkou oblíbených postaviček — kocoura Vavřince a pejska Barbánka