Ρούστερ Μπαρ - Grisham, John, 1955- (Ελληνικά Γράμματα, 2020)
Το τελευταίο νομικό θρίλερ του John Grisham, συγγραφέα πολλών μπεστ σέλερ των New York Times, μας οδηγεί στο εσωτερικό μιας παράξενης νομικής εταιρείας.Ο Μαρκ, ο Τοντ και η Ζόλα μπήκαν στη νομική για να αλλάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν καλύτερο. Τώρα όμως, ως τριτοετείς φοιτητές, οι τρεις φίλοι συνειδητοποιούν ότι εξαπατήθηκαν. Επιβαρύνθηκαν με υπέρογκα δάνεια για να φοιτήσουν σε μια νομική σχολή τόσο κακής ποιότητας ώστε οι απόφοιτοί της σπάνια περνούν τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου για να πάρουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, και ακόμη πιο σπάνια βρίσκουν καλή δουλειά. Και όταν μαθαίνουν ότι η σχολή τους είναι μία από τις πολλές που ανήκουν σε έναν ύποπτο διαχειριστή επενδυτικών κεφαλαίων, ο οποίος συμβαίνει επίσης να είναι μεγαλομέτοχος μιας τράπεζας που ειδικεύεται στα φοιτητικά δάνεια, αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει θύματα της Μεγάλης Απάτης των Νομικών Σχολών.Όμως ίσως υπάρχει κάποια διέξοδος. Μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος να ξελασπώσουν από τα τεράστια χρέη, να αποκαλύψουν την απάτη και ταυτόχρονα να βγάλουν λεφτά. Αλλά για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους. Και το να εγκαταλείψεις τις σπουδές σου μερικούς μόνο μήνες πριν την αποφοίτηση είναι τελείως τρελό, σωστά; Χμμ, και ναι και όχι...Πάρτε ένα σκαμπό και μια κρύα μπίρα και ετοιμαστείτε να περάσετε λίγο χρόνο στο Ρούστερ Μπαρ.