Αντιχάρισμα στον καθηγητή Νικόλαο Π. Ανδριώτη : ανατύπωση 88 εργασιών του με τη φροντίδα επιτροπής. - Ανδριώτης, Νικόλαος Παντ., 1906-1976 ([Τυπ. Αλτιτζής, 1976)
Τιμητικός τόμος στον μεγάλο γλωσσολόγο Ν. Ανδριώτη. Περιέχει 88 μελέτες του που καλύπτουν όλο το φάσμα της γλωσσολογικής έρευνας της ελληνικής, συγχρονικής και διαχρονικής: φωνητική, μορφολογία, σύνταξη, σημασιολογία, ετυμολογία, ονοματολογία, διαλεκτολογία κτλ.