Το βιβλίο των ονείρων : μυθιστόρημα - George, Nina, 1973- (Κλειδάριθμος, 2019)
Μπορούν, άραγε, λάθος αποφάσεις να μας κάνουν ευτυχισμένους;Η ζωή είναι ένα σύνολο από συνεχείς αποφάσεις. Αλλά, ποιες είναι οι σωστές;Ποιες οδηγούν στην ευτυχία, την αγάπη, τη φιλία και ποιες φέρνουν απόγνωση και μοναξιά; Με αυτό το υπαρξιακό ερώτημα παλεύουν ο πολεμικός ανταποκριτής Χένρι, η εκδότρια Έντι και ο υπερευαίσθητος έφηβος Σαμ, όταν μετά από ένα ατύχημα ο Χένρι πέφτει σε κώμα.Η συγγραφέας του παγκόσμιου best seller "Το μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο" μάς χαρίζει ένα απολαυστικό, ευχάριστο, γλυκόπικρο παραμύθι για την απόσταση που μπορεί να διανύσει κανείς για χάρη της αγάπης και της φιλίας.