Δεν σ' αγαπώ πια - Grimaldi, Virginie 1977- (Ελληνικά Γράμματα, 2020)
"ΔΕΝ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΑ". Τέσσερις λέξεις, από τα χείλη του άνδρα της του Μπεν, είναι αρκετές για να κλονίσουν συθέμελα το σύμπαν της Πολίν.Χωρίς να το αντιληφθεί, η ευτυχία έχει χαθεί πια από τη ζωή της. Μετακομίζει με τον τετράχρονο γιο της στο σπίτι των γονιών της και αφήνει τις μέρες να περνούν, περιμένοντας να περάσει ο πόνος. Ως τη στιγμή που αποφασίζει να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της.Αν τα συναισθήματα του Μπεν έχουν ξεθωριάσει, αυτή θα πρέπει να τα ξαναζωντανέψει. Αρχίζει λοιπόν να του γράφει τις δικές της αναμνήσεις από την προσωπική τους ιστορία. Ο Μπεν της απαντά γράφοντας αυτά που θυμάται ο ίδιος. Όμως αυτή η κατάδυση στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες μνήμες και ξεχασμένα συναισθήματα που συγκλονίζουν το ζευγάρι...Με εξαιρετική ευαισθησία και πολύ χιούμορ, η Virginie Grimaldi αναβιώνει υπέροχες στιγμές ζωής, προκαλώντας γέλια χαράς αλλά και τρυφερά δάκρυα συγκίνησης. Μια ιστορία που αποκαθιστά την ελπίδα για τις ανθρώπινες σχέσεις και μιλά στις καρδιές των γυναικών όλου του κόσμου.