Η κυρία αγκαλίτσα - Hargreaves, Roger (Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες ;, 2018)
Σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε κάτω και να χτυπήσετε; Και τότε ευχηθήκατε να ερχόταν κάποιος να σας αγκαλιάσει για να νιώσετε καλύτερα; Λοιπόν, η κυρία Αγκαλίτσα είναι ακριβώς αυτό το πρόσωπο. Όπως τότε που βρήκε την κυρία Τοσοδούλα να έχει πέσει από το πεζοδρόμιο.