Δεινόσαυροι - Bergen, David, 1946- (Σαββάλας, 2005)
Απίστευτες εικόνες δεινόσαυρων! Ξεδιπλώστε τις σελίδες και δείτε εικόνες των μεγαλύτερων και αγριότερων δεινόσαυρων σε φυσικό μέγεθος. Ανακαλύψτε το πραγματικό μέγεθος ενός ποδιού, ενός νυχιού, ακόμη και των δοντιών του Τυραννόσαυρου ρεξ! Μάθετε πώς οι δεινόσαυροι κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να κυριαρχήσουν στη Γη για 164 εκατομμύρια χρόνια