Συνωμοσίες γυναικών - Schoenle, Annemarie (Εμπειρία Εκδοτική, 1998)
Όσο μυαλό και να' χεις, όση εξυπνάδα και καλοσύνη, καμιά φορά δε φαίνονται. Ή ο άντρας που αγαπάς και που σε νοιάζει, δεν τα βλέπει! Αντίθετα, το ωραίο στήθος και τα πόδια της απέναντι "κάνουν μπαμ" με την πρώτη ματιά! Η μάχη είναι αιώνια. Η κουλτούρα εναντίον της προκλητικότητας! Τι γίνεται όμως όταν η μοίρα το φέρνει να προωθήσεις "το ζωντόβολο" που θες να κατασπαράξεις; Τι; Θα τη βγάλουν και στην τηλεόραση; Ε, όχι να την κάνουμε και μεγάλη συγγραφέα! "Συνωμοσίες γυναικών". Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα!