Το καμάρι όλου του κόσμου : θεατρικά έργα και σκετσάκια για μικρούς και μεγάλους - Τσοκτουρίδου, Παρθένα ([χ.ό], 1998)
Θεατρικά έργα και σκετσάκια ποικιλόμορφου χαρακτήρα και υπέρμετρης φαντασίας, που ως βασικό στοιχείο έχουν τον ιδιόρρυθμο συναισθηματισμό μαζί με τον έντονο προβληματισμό και δίνουν μηνύματα ηθικολογίας.