Το ακρωτήρι των κοραλλιών - Σαουλίδου, Σόνια (Ωκεανίδα, 2019)
ΜΑΙΟΣ 2017 - ΒΑΜΠΑΛΝΙΝΚΑΣ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Η Ανίκε Κλέιζα δίνει τη μάχη της με τον χρόνο γράφοντας γράμματα σ' εκείνον που απουσιάζει κι ο ντετέκτιβ Στάουσκας της υπόσχεται πως πριν η ελπίδα εκπνεύσει, εκείνος θα έχει καταφέρει να διελευκάνει το μυστήριο των είκοσι χρόνων. Δολοφονία ή εγκατάλειψη; ΜΑΙΟΣ 2017 - ΚΕΙΠ ΚΟΡΑΛ, ΝΔ ΦΛΟΡΙΝΤΑ Ο κύριος Φρανκ Ντέλακρε βγάζει τον σκύλο του τον Όλαφ την καθιερωμένη πρωινή βόλτα. Εκεί, στο δάσος της Πάιν Άιλαντ, μέσα στην πυκνή ομίχλη, το πεντάχρονο μπασέ χάουντ θα οδηγήσει το τυφλό αφεντικό του στο πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η μικρή πόλη του Κέιπ Κόραλ με τις λευκές αμμουδιές, τα εντυπωσιακά φοινικόπτερα και την πυκνή τροπική βλάστηση μετατρέπεται σε κόλαση. Τρεις νεκρές γυναίκες και ένας μανιακός δολοφόνος που αφήνει την υπογραφή του: ακέφαλες μαριονέτες, ντυμένες στα λευκά. Η Σοφία, η Ανίκε και η Πατρίσια ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές για να φτάσουν στο ίδιο μυστικό, ανακαλύπτοντας πού κρύβεται ο θίασος του κακού. Ένα παιχνίδι εξολόθρευσης αρχίζει κι ενώ τα πιόνια έχουν στηθεί για τη μάχη, το παρελθόν θα ανατρέψει τα πάντα. Κάποιος περίμενε χρόνια για να εκδικηθεί.