Rinaldova cesta - Staviarsky, Vito, 1960-; Staviarsky, Vito, 1960- ([s.n.], 2015)
V novele Rinaldova cesta nám autorov sympatický hrdina, štrnásťročný rómsky chlapec Rinaldo, vyrozpráva tragikomický príbeh svojej dobrodružnej cesty zo smetiska do Budapešti.