Αρχιτεκτονική διακοσμητική εγκυκλοπαίδεια. (Φτιάξτο μόνος σου / Κισσός, 1989)
Εγκυκλοπαίδεια με θέμα τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Περιέχει οδηγίες με φωτογραφίες, σκίτσα και κείμενα για τη κατασκευή αρκετών πραγμάτων άλλα και τη σωστή διακόσμηση στο χώρο. Δίνονται ολόκληρη η συλλογή.