Star wars. - Lucas, George (Star wars, 2017)
Η Δημοκρατία απειλείται καθώς χιλιάδες πλανητικά συστήματα ακολουθούν το κίνημα των Αυτονομιστών, του οποίου επικεφαλής είναι ο μυστηριώδης Κόμης Ντούκου. Οι ελάχιστοι εναπομείναντες ιππότες Τζεντάι προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη και την τάξη στον γαλαξία. Την ώρα που η Γερουσία σκέφτεται την δημιουργία ενός στρατού κλώνων, η Γερουσιαστής Αμιντάλα -η πρώην βασίλισσα του Ναμπού- δέχεται δολοφονική απόπειρα. Ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι και ο μαθητής του, ο Άνακιν Σκάιγουόκερ, είναι αυτοί που θα αναλάβουν να την προστατεύσουν. Παλιοί μας γνώριμοι, όπως ο Γιόντα, συναντούν νέους ήρωες όπως ο Τζάνγκο Φετ, καθώς η μοίρα τους μπλέκει σε μια ιστορία όπου μια απαγορευμένη αγάπη ανθεί, ένας νεαρός Τζεντάι βρίσκει τον αληθινό δρόμο του και μια αρχαία απειλή ορθώνεται, για μια ακόμη φορά, από τις σκιές.