Star wars. - Lucas, George (Star Wars, 2017)
Πολλά χρόνια πριν ο Λουκ Σκάιγουόκερ μονομαχήσει με τον Νταρθ Βέιντερ, το χάος και η αναταραχή είχε κυριεύσει την Γαλαξιακή Δημοκρατία. Όλα αλλάζουν, όταν δύο ιππότες Τζεντάι, ο Κουάι-Γκον Τζιν και ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι, που είχαν αναλάβει να δώσουν ένα τέλος στην εμπορική σύγκρουση που σπάραζε τον γαλαξία, έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη... Ο εκλεκτός, αυτός που προορίζεται για να φέρει ισορροπία στην Δύναμη, είναι ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Άνακιν... Άνακιν Σκάιγουόκερ! Όμως, αυτή η νέα ελπίδα δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ένας αρχαίος εχθρός επιστρέφει και, μετά από μια χιλιετία, απειλεί ξανά τους Τζεντάι. Κι ενώ οι Σιθ επιστρέφουν, ο μικρός πλανήτης Ναμπού βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τρομερής σύγκρουσης. Θα μπορέσει η Βασίλισσα Αμιντάλα να σώσει τον λαό της από τους βάρβαρους εισβολείς;