Δάσος, ο χορός των Δρυάδων : τετράδιο εργασιών : πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης - Ντόνα, Ειρήνη (Κέντρο Περιββαλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών, 2008)
Η γνώση των δασικών οικοσυστημάτων αποτελεί προϋπόθεση για την προστασία και την αειφορική διαχείρισή τους. Το Τετράδιο Εργασιών αυτό στοχεύει στην εξοικείωση των μαθητών με την έννοια της αειφορικής διαχείρισης των οικοσυστημάτων, της κατανόησης της δομής και λειτουργίας τους, των ωφελειών και των κινδύνων.