Παιδικές γιορτές : πρωτότυπες ιδέες και κατασκευές για το σχολείο και το σπίτι : με πατρόν σε φυσικό μέγεθος - Benz Cornelia (Ντουντούμης., 1999)
Όλα τα παιδιά χαίρονται όταν έρχονται τα γενέθλιά τους. Αυτό το βιβλίο σάς δείχνει τι είναι απαραίτητο για μια τέτοια γιορτή: κάρτες προσκλήσεων, διακοσμητικά, συνταγές και πολλές ιδέες για ευχάριστα παιχνίδια. Για μια γιορτή με θέμα αρκούδους, τσίρκο ή πειρατές. Φανταστικές ιδέες για το σπίτι και το σχολείο. Εξηγείται λεπτομερώς ο τρόπος κατασκευής των διαφόρων αντικειμένων, ο τρόπος μαγειρέματος των συνταγών, το μακιγιάρισμα και το ράψιμο των κοστουμιών. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στις προετοιμασίες. Έτσι διασκεδάζουν προτού ακόμα αρχίσει η γιορτή. Μετά τη γιορτή τους μένουν όμορφες αναμνήσεις, παιχνίδια και διακοσμητικά για την τάξη και το δωμάτιό τους.