Η πεταλούδα - Ling, Mary (Πως μεγαλώνουν, 1993)
Μια πρωτότυπη νέα σειρά με βιβλία φυσικής ιστορίας για τα πολύ μικρά παιδιά. Ολοζώντανες φωτογραφίες πλαισιωμένες με πολύχρωμα καλλιτεχνικά σχέδια παρουσιάζουν τα πρώτα στάδια της ζωής μιας πεταλούδας. Το κείμενο, γραμμένο με απλότητα και φαντασία, έχει τη μορφή μιας χαριτωμένης ιστορίας, που θα τη χαρούν μαζί τα παιδιά και οι γονείς.