Τι θα μας σώση : ομιλίες περί μετάνοιας - Αυγουστίνος Καντιώτης, Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, 1907-2010 (Ιερά μονή Αγίου Αυγουστίνου, 2002)
Το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας είναι μια μικρά συλλογή πρωϊνών και εσπερινών κηρυγμάτων, τα οποία έκανα εις ναούς της ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, εις Αθήνας και αλλαχού. Κέντρον, γύρω από τον οποίον στρέφονται, είναι η μετάνοια. Κατά το διάστημα της αρχιερατείας μου συχνά ωμίλουν περί μετανοίας.