Παραμυθένια νέα - Hawkins, Colin (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκη, 2005)
Ο Τζακ, ο γιος της κυρίας Φτωχαδάκη, πιάνει δουλειά στο μαγαζί της κυρίας Κουτσομπόλας! Αποστολή του, να μοιράζει τα Παραμυθένια νέα! Πού; Στη μελωμένη βίλα με τις τρεις αρκούδες και τη Χρυσομαλλούσα, στον κύριο και την κυρία Σκουφή που έχουν κόρη την Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά και στο δικό του σπίτι όπου στον κήπο μεγαλώνει μια γιγάντια φασολιά! Τρία αγαπημένα παραμύθια σε ένα βιβλίο!