Ξέρω να φέρομαι σωστά : τα παιδιά μαθαίνουν καλούς τρόπους - Gibbs, Lynne (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων / Πατάκη, 2003)
Πότε πρέπει να γράψετε μια ευχαριστήρια επιστολή; Τι σημαίνει Π.Α. ή RSVP; Πως κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις; Το να γνωρίζουμε πως θα συμπεριφερθούμε σε διάφορες περιστάσεις μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αυτός ο χιουμοριστικός οδηγός θα μας βοηθήσει να μάθουμε καλούς τρόπους διασκεδάζοντας. Γραμμένο με ανάλαφρο τρόπο, αυτό το χρήσιμο βιβλίο θα σας μάθει πώς να είστε ευγενικοί σε ένα δείπνο ή σε κάποιον αγωνιστικό χώρο ή σε κάποιο πάρτι. Επίσης περιλαμβάνει το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε όταν γράφετε μια ηλεκτρονική επιστολή ή χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο. Πράγματι, το «Ξέρω να φέρομαι σωστά!» καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους τρόπους συμπεριφοράς στα πλαίσια της σύγχρονης καθημερινής ζωής