Πως να ληστέψετε μια τράπεζα : Κωμωδία σε 3 πράξεις - Fayad, Samy 1925-1999 (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης, 2001)
Παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Άνοιξη 2001) του έργου «Πώς να ληστέψετε μια τράπεζα» του Σάμι Φαγιάντ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Κυριακόπουλου. Παίζουν: Αλίκη Αλεξανδράκη, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιώργος Μελισσάρης, Αθηνά Παππά, Απόστολος Σοφιανός κ.ά.